Skip to main content
ikonica-chandler-waltree

Chandler Waltree doo

CHANDLER WALTREE DOO
Ekskluzivni uvoznik sadnica orašastog voća za Srbiju
Poverenje je osnova našeg posla

Verujemo da svaka sadnica koju šaljemo našim klijentima predstavlja našu kompaniju.

Mi smo ekskluzivni uvoznici jednog od najvećih rasadnika sadnica u Turskoj, WALTREE Panc Fidancilik iz Bandirme, regije Balikešir poznata po proizvodnji orašastog voća.

WALTREE je najveći rasadnik za izvoz, osnovan 1992.god. Specijalizovan je za proizvodnju sadnica kalemljenog oraha. Više od 25 godina rade sa strašću da proizvedu najrodnije sadnice oraha najvišeg mogućeg kvaliteta. Danas prodaju više od 150.000 sadnica u Evropi svake godine. Neke od zemalja u koje su slali sadnice su Grčka, Španija, Rumunija, Bugarska, Uzbekistan, Liban a od 2018. god. i Srbija.

Turski agronom u poseti našoj plantaži u Malom Žamu

KVALITET KOJI POSEDUJE SERTIFIKAT

Znamo da je sađenje drveta dugogodišnja investicija. Činimo sve što možemo da obezbedimo klijentima najbolje sadnice oraha. Inženjeri iz WALTREE rasadnika proveravaju zdravlje i rodnost naših sadnica rutinski. Sve naše sadnice nose izvozni sertifikat turskog Ministarstva poljoprivrede zbog svog kvaliteta.

Možete stupiti u kontakt sa nama putem telefona ili elektronske pošte. Biće nam drago da odgovorimo na vaša pitanja vezana za kompaniju, proizvode i cene sadnica.

Kontaktirajte nas

TIM

Stručni saradnici

Dusan-Zivkov

Dušan Živkov

Diplomirani inženjer poljoprivrede smera za zaštitu bilja

35 godina radnog staža isključivo u biljnoj proizvodnji, radio u ratarstvu, povrtarstvu, voćarskoj proizvodnji i proizvodnji ukrasnog drveća, šiblja i cveća.
Prva stručna iskustva stekao na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu (gde je i diplomirao) u oblastima koje proučavaju ratarske, voćarske mikoze i mikoze i bakterioze voća, drveća i cveća.
Kao saradnik profesora Adama Marića, profesora Momčila Arsenijevića, profesora Ferenca Balaža i profesora Jelice Balaž, radio na terenu kao aprobator i na postavljanju ogleda sa ispitivanjem efikasnosti pesticida.
U Zrenjaninu radio kao jedini zaštitar na imanju koje je obrađivalo 5000 ha oraničnih površina sa komercijalnom i semenskom proizvodnjom ratarskih i krmnih kultura.
Za „Zorku „ Šabac u svojstvu stučnog saradnika za primenu pesticida na otvorenom i u zaštićenom prostoru i kao veštak, pokrivao sve vidove biljne proizvodnje u čitavom Banatu.
U privatizovanim srbobranskim staklenicima vodio zaštitu povrtarskih kultura na 6 ha stakleničkih i 3 ha plasteničke proizvodnje.
Kao saradnik profesora Novice Miletića, više godina učestvovao u proizvodnji i zaštiti jabuka (20ha) i vinove loze.
U Zrenjaninu kao tehnolog i zaštitat u staklenicima vodio proizvodnju cveća (klasičnu saksijsku i u supstratima tipa „Grodan“).
Kao saradnik radio u DDD službi na poslovima suzbijanja komaraca, krpelja i glodara.
U rasadniku „Čistoće i zelenila“ kao tehnolog i zaštitar u proizvodnji i nezi ukrasnog drveća, šiblja i cveća.

huanita-ruzicic

Huanita Ružičić

diplomirani inženjer poljoprivrede smera agroekonomije

2007. godine diplomira na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu gde i 2011. polaže Master iz zaštite životne sredine u poljoprivredi. Usavršavanje nastavlja na institutu za poljoprivredu u Bariju, Italiji kao specijalizant održivog razvoja u poljoprivredi.
Od 2007. kao samostalni stručni savetnik-savetodavac iz oblasti agroekonomije radi na projektima:
-Pomoć pri registraciji gazdinstava i udruženja građana
-Popunjavanje zahteva za registrovanje i obnovu gazdinstava poljoprivrednim proizvođačima
-Popunjavanje obrazaca za povraćaj sredstava, regresa, subvencija
-Izrada biznis planova i planskih kalkulacija za registrovana gazdinstva
-Vođenje i planiranje finansija i analiza poslovanja
-Kreiranje, vođenje i kontrola poslovne dokumentacije
-Savetodavni poslovi i edukativne aktivnosti u vidu održavanja seminara, radionica, zimskih škola
-Prikupljanje podataka, izrada i održavanje baze podataka
-Informisanje poljoprivrednih proizvođača o raspoloživim izvorima finansiranja - o merama agrarne politike, subvencijama, regresima, konkursima, zakonskoj regulativi, kreditima,
-Tumačenje pravilnika i uredbi
-Pomoć pri ostvarivanju podsticajnih sredstava iz Nacionalnih i IPARD fondova
-Elektronsko vođenje Knjige polja